Az ágy és én

 2009.04.27. 16:26

Az egy hét alatt furcsa kapcsolat alakult ki köztem és az ágyam között. Én nyomom őt, ő nyom engem. Sajnos ő többet. Jó magyar EÜ szerint ágyrácsot már mi hoztunk, hogy az azért legyen, a matraccal még küzdelmek vannak. De mivel előre láthatólag leszek még erre egy keveset, talán megér némi befektetést, hogy egy kicsit jobb legyen a pihenés, úgyhogy valamit újítunk ide, persze nem adományként, majd szépen viszem mindig magammal, ha úgy hozza a szükség.

Egyelőre bárhol jobb ülni, feküdni, mint az ágyban, ami azért nem ártana, ha nyújtana pihenést.

Pont írom e sorokat és hoztak egy adag trombocitát, ezek szerint megint lejjebb ment, igaz most nem is nagyon kaptam semmit (szteroidot pl) az elmúlt pár napban, ami feljebb vinné. Ez ilyen romlott kókusztej szerű cucc, sárgás fehéres, kicsit hideg míg csöpög befelé. Valamikor ki kell cseréltetni ezt a tűt is a kézfejemen, már jó ideje benn van, kicsit csíp is mostanában az antibiotikum. Még talán 1-2 nap és újraindul a kemo.

A legtöbbet kommentelők között majd kisorsolunk egy adag Batthyányt, a családi étkeikben kevésbé jártasok kedvéért egyszer talán lesz fényképes post :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sagemeggyogyul.blog.hu/api/trackback/id/tr121089577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerie 2009.04.27. 17:59:41

Első :)
Ha kell a jó kis zselés többfunkciós, akár a nővérekkel/ellen is használható csuklótámaszod akkor beviszem,szólj! :)

mégegyszurkoló 2009.04.28. 00:11:42

Van egy 4-5 centi magas fedőmatrac (dormeo), ami tuti a leglelakottabb kórházi matracot is kényelmetessé teszi. (saját és családi tapasztalat) Tizenpárezer forint, tényleg nagyon megéri.

Meg fogsz gyógyulni Gergő. Remélem minimum olyan gyorsan, amilyen gyorsan Te a Neked adott munkákat készen küldted vissza. ;)
Sok-sok betegséglegyőző erőt, a kórházi napokhoz is nagy kitartást, utóbbit a családodnak és az Érted aggódóknak is!
Egy volt weltes is nagyon szorít Neked.

EgészSage!

otesz 2009.04.28. 09:38:36

Nem csak a helyesírás, a humorérzék is! :))))
Tartsd meg! És magadat is!

Nagual 2009.04.28. 16:15:34

Holnap rajz...majd jól hiányzol nekünk. :)
Ha gondolod tolok át majd képet mire jutottunk az órán.

Addig is, a legjobbakat! :)

debkato 2009.04.29. 00:14:59

Átérzem a helyzetedet,minden szempontból/kemo,kórházi állapotok...../Apa is sokáig bent volt,pont akkor hoztak fantasztikus új távirányítós ágyakat-max. 170 magas embereknek/ aki magasabb ne legyen beteg/csak féloldalt ,lelógó lábbal tudott feküdni..és még sorolhatnám,de ezek a dolgok mind nem számítanak csak az akarat!!!! Minden nap küldök Neked pozitív energiákat. Kitartás és millió puszi Kata +Sanyi + Zsuzsa

NHLFAN 2009.04.29. 01:49:13

Hi Sage!

Idén a gyógyulás mellé,kívánok neked Wings győzelmet az biztos segítene:))

Linksz 2009.04.30. 00:12:45

Tihanyi Tamás legyen veled!
süti beállítások módosítása