"Fej vagy gyomor?"

 2009.05.28. 13:54

Az fenti idézettel ellentétben egy rövid a fej ÉS gyomor helyzetről. De idézettel:

"Sternkern nagyot sóhajtott és egy szebb napokat látott fotelra mutatott. Ucas nagy lendülettel vetette bele magát, majd sokkal kisebb lendülettel tápászkodott fel a fotel romjai közül. Szelíden megkapaszkodott az asztalba, de az nem respektálta közeledését és nyikorogva összenyekkent. Ucas ezután a komóddal próbálkozott, azt hitte szilárd támaszra lel, ám a komód mind a három fiókját egyszerre „öltötte" rá és végül hű társai után zuhant. Végre feltápászkodott. Elindult a másik fotel felé, de megbotlott a megboldogult asztal csalárdan ott maradt lábában és komoly lendülettel érkezett a szőnyegnek is nevezhető rongydarabra. Hogy vannak repülő szőnyegek, azt rögtön tapasztalta, mikor a rongydarab lendületesen vitte egy ajtó felé. Nagyot koppant, aztán még egyet, mivel a kilincs érzékeny búcsút véve az ajtótól a fején keresett menedéket. Ucas kicsit megpihent. Szeme Sternkernre tévedt. Sternkern zsebre dugott kézzel rezzenéstelen arccal állt és egykedvűen szemlélte a lakást.
   – Befejezte? – kérdezte.
   – Igen. Remélem. Azt hiszem – nyögte Ucas.
   – Na, mert ha folytatni akarja bevihetem a konyhába is.
"

Egyiket se mondom meg honnan van :) Ja és persze az ez alatt lévő postot se hagyd ki, mert az is viszonylag új.

UPDATE:

Írok ide egy értelmező postot, mert voltak akik megjegyezték, hogy nem igazán értik, mit is akartam és hátha így kiderül, hogy nem én vagyok a hülye :P Tehát a cím idézet az Utolsó cserkészből csak arra utal, hogy épp a fejem és a hasam volt a két fő problémaforrás, a másik idézettel pedig a kedvencem Star Whyból utaltam volna arra a párhuzamra, ahogy Ucas a szobát hagyta és ahogy a fejem és a hasam állt. Ennyi. Star Why lesz még, mert jó. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sagemeggyogyul.blog.hu/api/trackback/id/tr921148874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meltingteen. 2009.05.28. 18:40:57

Ugye én okos tudom hogy honnan idéztél! :)
Látszik rajtam h az unokatesód vagyok!

Tényleg leszel a Fókuszban?
Mi az, amit ehetsz és miaz amit nem?

puszpusz

Nelli

jullantyu 2009.05.29. 13:08:45

you can't beat the feeling!

QTPie · http://erettnok.blog.hu 2009.06.02. 12:50:48

Ez a Star Why, mintha Polis időkből ismerős lenne..Talán Felhő olvasta?

Vagy Fülöpkati? Áh nemtommár...
süti beállítások módosítása