Rászámolás után

 2009.07.14. 09:57

Érdekesen alakult az elmúlt időszak. Egy könnyedebb lábadozásra számítottam a kemó után, hát nem az lett. Egy ideig jobban mentek a dolgok, aztán megintcsak jött a mellékhatás kommandó, ezt végül némi fogproblémával is súlyosbítva (elvileg bölcsességfog mikor máskor érdeklődjön). De ha már így alakult, kaptam olyan bónusz szereket, amik végülis rosszabbnak bizonyultak hatásukat tekintve, mint az eddigigi 3 kemó. A fesztivál szezon hangulatára tekintettel igyekeztem, ha mással nem is, hányással résztvenni az eseményekben, kis hiba, hogy mindezt ágyhoz kötve tettem. A sejtszámok úgy határoztak, a kemó miatt egy ideig nem vesznek részt a gyógyulásomban, ellenben a sejtszám emelkedésével és az idétlen szerek elhagyásával egész jó javulás érhető el. Persze közben ezek a szerek kellettek, tudom én...  Az mondjuk jó, hogy a gombaölő hánytat, lázat okoz meg még egy csomó mindent, kinyírja a káliumszintet, amitől ezer éven át folyó kálium infúzióra van szükség. A lázzal is vicces a gombaölő, mert lázas állapotban nem adható, de mivel lázat okoz, egyfolytában meg kell szakítani és lenyomni a lázat. Jó dolog a jégakun fekvés is. Ettől volt, hogy 24 óra alatt le se tudott menni a napi infúzió adag, vicces. Valójában amúgy nem az, 3 hétig csövön lógni, egyszer majd fellépek vele Merlinivel, ő vízben fulladozik majd szokás szerint, én meg ezzel a csöves dologgal. Ezen kívül habzó nyállal van még egy reményteli számom, de ezt még fejlesztem.

Nem akartam nagy rinyablogot, de most ez épp ilyen, de úgy néz ki, egy időre legalábbis megint vége, most küzdök a rövidke hazamenetelért. Muszáj összekapni magam, ugyan kilóra elvileg nem nagyon fogytam, de ez csak a hasam méretének többéves betanítása miatt lehet. Szegény mondjuk sok kaját nem kapott, vagy ha mégis, visszaküldte, ez nem segíti az erőnlétet, ami most kb. nincs. De majd lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://sagemeggyogyul.blog.hu/api/trackback/id/tr331245330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JustMeee 2009.07.14. 12:34:40

Látom nem unatkoztál az utóbbi időszakban. :(
Várható volt, hogy nem mindig lesz király minden, de azért lehetne ennél egy csöppet könnyebb az életed...
Bölcsességfog-problémában társulok. Vasárnap vagdostak szét, és azt mondják itt az okosok, hogy ping-pong labda csempészbe mentem át... :)

Fel a fejjel!

Gerie 2009.07.14. 12:54:04

Csak keményen! Ugye nem felejtetted hogy van egy jegyed a WINGS meccsre? Ez legyen a cél, mindent bele!!!

agic14 2009.07.14. 20:38:49

Hű, Sage, hajrá továbbra is!!

Drakefury 2009.07.15. 10:03:08

Kitartás! Addig majd farmolunk neked tré hunter cuccokat hogy motiváljunk :)

meltingteen. 2009.07.15. 15:12:24

Képzeld, bővült a "készletem". Ha kell a Nintendo DS mellé egy Ipod Nano is, akkor csak szólj bátran ;). Egyébként amit írtál, abból nem jöttem rá, hogy te most otthon vagy??

Puszi

Panni11 2009.07.15. 21:31:08

A kedvedért kitanultam hogy kell kommentelni :) Szerintem fantasztikus a stílusod. Ha részletesebben írnál - kiadathatnánk könyvben, nem gondolod? Puszi.

meltingteen. 2009.07.16. 10:41:18

Ez igaz, ráadásul tudok egy jó kiadót... :) Szerintem tudod, hogy melyikre gondolok. Puszi

akzy 2009.07.16. 20:55:50

infulzió a szerelem.....ahogy a dalból
ismerjük

elképzeltelek ahogy tegergőzik rajtad a cső..,
mimel inda formát,
ezért haragsom a világra !!!!

beszélnünk kellene!
ha alkalmas az idő kérlek jelezdddddd !

balulást nem, de jobbulást igen !!!
kézbedezzél és lábadozzál !!
keresem sage.2 free downloadot !!!
( a cemo nélküli változat érdekelne !! )
akzy

Mutant · http://nagykovacsi.net 2009.07.17. 09:05:46

Szia Gergő!

Tegnap beszélt éccsanyád szüleimmel és most tudtam meg én is, hogy mi történt Veled.

Végigolvastam a blogot. GReaderbe bedobtam, remélem sűrűbben látok majd Tőled írást. Beszarok rajtad, hogy mindezek mellett ennyire jól nyomod... RESPECT!

Most reggel beszéltem Pannival, mondta, hogy végre hazaengedtek kicsit! HOL AZ ÚJ POST???!!!

Jobbulást, jó babázást!

Jah, ha bármiben tudunk Zsófimmal segíteni, akkor akár Te vagy Melinda írjatok, hívjatok! Legyen az Somára vigyázás (majd jót verekszenek Leventével :) plusz gyerekágy van, akár kint is alhat), donorként jelentkezés, kemó immunis (ha létezik ilyen) hajdinásMcFarmosdobostortásbaklava bevitele, paróka vásárlás, egyéb elintézendő ügyes-bajos dolgok.

A JÓ SEJTEK LEGYENEK VELED!

Üdv, Fáber Dávid

antimat 2009.07.19. 20:04:35

Hali !

Most végigolvastam az utolsó pár bejegyzést, jókat mulattam, köszi :)

Fel a fejjel, lesz ez még rosszabb is, a Wings-buktáról pl. nem is írtál :P

=Sz= 2009.07.22. 09:04:19

Kitartás!!!
Sokan várják, hogy postolj már valamit! Én is!
Gute Besserung addig is!
süti beállítások módosítása